Schmeits websolutions

Maatwerk software ontwikkeling

We ontwikkelen gebruiksvriendelijke en efficiënte maatwerkoplossingen voor het MKB.

Maatwerk

Standaard software voor bedrijfsprocessen. Mooi dat het er is, maar het is niet geschikt voor specifieke wensen. Jouw bedrijf is tenslotte ook niet standaard. Komt nog bij dat uitbreiden meestal niet mogelijk is. Of het is ontzettend duur. Kies dan liever voor iets dat speciaal voor jou gemaakt is. Alles wat jij wilt in één systeem. Nooit meer ertegenaan lopen dat het niet doet wat jij wilt. Ja, dat kan.

Maatwerkoplossingen

Ons maatwerk baseren we op moderne raamwerken zoals Laravel en Vue. Beetje technisch verhaal waarvan je één woord moet onthouden: stabiliteit. Want vastlopers, daar zit niemand op te wachten. Zie het als een fundament, een heel stevig fundament, waarop we jouw oplossing kunnen bouwen, hoe complex die ook is.

En dan hebben we het bijvoorbeeld over:

  • Klanten- en personeelsbeheer
  • Offerte- en facturatiesystemen
  • Digitale formulieren
  • Stroomlijnen van bedrijfsprocessen
  • Interne bedrijfsapplicaties

Onze werkwijze

Eerst gaan we eens praten over wat je nodig hebt. Jij vertelt wat je voor ogen hebt, wij luisteren en vullen aan. Dan maken we een overzicht van alles wat wij nodig hebben om een eerste werkende versie te maken. Als die er is, gaan we bijschaven en verfijnen. Net zo lang tot we de maatwerkoplossing hebben waar jij naar op zoek was. Graag gedaan.

Recente projecten (bekijk alle projecten)