Schmeits websolutions

Pixelperfecte uitwerkingen

Ons specialisme: designs uitwerken naar goedwerkende websites. Daarom werken we graag samen met designers.

Samenwerken

Samenwerken heeft de toekomst. Dat vinden wij. Het gaat er niet om dat je álles kunt, het gaat erom dat je in je vakgebied de beste bent. Dan kun je kwaliteit leveren. En de rest moet je aan een ander overlaten. Dat doen we bij Schmeits websolutions dan ook graag. Wij concentreren ons op de dingen die wij het beste en het liefste doen - en dat is technische online oplossingen maken – voor andere hoogstandjes zoals ontwerp werken we graag samen met creatieve ontwerpers.

We werken designs uit

Voor designers die niets liever doen dan in het creatieve proces duiken en voor hun klanten mooie dingen maken, zijn wij de steun en toeverlaat op het gebied van websiteontwikkeling. Zij het design, wij de techniek. Dat werkt perfect. Samen kunnen we die klant een totaalpakket bieden; een logo, een huisstijl, een brochure én een perfect werkende website.

We gebruiken de nieuwste technieken

Dag in dag uit zijn we met softwareontwikkeling bezig. Daardoor weten we ook wat de laatste nieuwe technieken zijn. En wat we ermee kunnen. Omdat we niet kunnen wachten om met die nieuwe snufjes aan de slag te gaan, integreren we ze meteen in onze projecten. Heb jij altijd de laatste nieuwe technieken in je project. Vinden we leuk. Hetzelfde geldt voor de internetbrowsers. Wat zij kunnen, kunnen wij ook.

We maken het pixelperfect

Een ontwerp is nog geen website. Maar je wilt wel dat je website eruitziet zoals de designer het bedoeld heeft. Dat willen wij ook. Daarom bouwen we het ontwerp pixelperfect na in HTML. Je ziet haast geen verschil. Om de verwachtingen realistisch te houden kijken we in verschillende stadia over de schouder van de ontwerper mee en geven we advies over de haalbaarheid.

We zijn vriendelijk en behulpzaam

Mensen die al met ons werken weten niet beter: we zijn vriendelijk en behulpzaam. Als we je kunnen ondersteunen, doen we dat ook. Bij het opzetten van de website, het vullen met tekst en foto’s en de techniek. Als het nodig is, hebben we rechtstreeks contact met de klant en beantwoorden we zonder tussenkomst alle technische vragen. Makkelijk hè?

Samenwerken? Maak een afspraak. Dan drinken we samen een kop koffie. Of thee.  

Recente projecten (bekijk alle projecten)