Schmeits websolutions

Over Schmeits

Van idee naar oplevering: we helpen je bij alle stappen op weg naar jouw ideale website.

Dit is Schmeits websolutions

Is je website aan vernieuwing toe? Kan die wel een opfrisbeurt gebruiken? Is de techniek verouderd, loop je tegen dingen aan die niet werken, twijfel je aan de veiligheid van je site? Ben je iedere keer weer gefrustreerd als je een update wilt plaatsen, krijg je dat lettertype maar niet goed en die foto’s niet op de juiste plaats? Dan ben je hier goed.

Wij zijn Schmeits websolutions en we helpen onze klanten al meer dan 15 jaar met al hun internetvraagstukken. Met een eenvoudige presentatiewebsite of een complex automatiseringsvraagstuk. En alles wat daartussenin zit. Wij zijn de professionele partner waar je al dat soort dingen met een gerust hart aan over kunt laten. Van het prilste idee tot het soepel functionerende eindproduct, we helpen je met het complete traject. Wat we zelf niet kunnen daar schakelen we specialisten voor in. Ontwerpers bijvoorbeeld. Of fotografen en tekstschrijvers.

Zo werken wij

Koffie? Thee? Ga zitten, dan hebben we het eens uitgebreid over jouw wensen. Weet je al wat je wilt en komt dat overeen met wat je nodig hebt? In ons eerste gesprek gaan we daarover brainstormen. Als jij vertelt waar jouw website of software aan moet voldoen, dan zetten wij onze kennis en ervaring in om dat te vertalen naar een eerste schets.

1. We formeren een team

Word je al blij van ons voorstel? Mooi, dan gaan we kijken wat en wie we allemaal nodig hebben om er een succes van te maken. Hoogstpersoonlijk selecteren we de specialisten die het project gaan uitvoeren. Een vormgever bijvoorbeeld. En een fotograaf als je die nodig hebt, of een tekstschrijver. Alles kan, tot aan een SEO-specialist toe.

2. We geven vorm

En dan aan de slag. De vormgever zetten we eerst aan het werk. Die maakt na het intakegesprek een ontwerp waarin alles wat we besproken hebben verwerkt is. Alle functies, alle technieken, alle visuele aspecten. Als we tevreden zijn met het ontwerp leggen we het je voor en vragen we je wat je ervan vindt. Goedgekeurd? Dan kunnen we door.  

3. We ontwikkelen

Mooi, zo’n ontwerp, maar het moet ook nog een werkende website worden. En dan wordt het een technisch verhaal. Hij moet altijd en overal werken, op ieder apparaat. Je moet hem zelf makkelijk kunnen onderhouden. En het moet er natuurlijk belachelijk goed uitzien. Daarvoor hebben we ons ontwikkelteam, onze programmeerhelden. Kun jij in de tussentijd op zoek naar goede teksten en schitterende foto’s.  

4. We doen de oplevering

Bijna klaar. Samen vullen we de website met teksten en foto’s. De vormgever controleert nog even of alles gemaakt is zoals de bedoeling is en dan kan je website live. Heb je daarna nog vragen of hulp nodig bij het aanvullen van je website: we staan altijd voor je klaar. Service van de zaak.

Recente projecten (bekijk alle projecten)